✚ GRATIS VERZENDING VANAF 75,- ✚ 30 DAGEN OMRUILEN ✚ BETAAL OP REKENING ✚ SNELLE LEVERING ✚Ruilen en Retourneren

14 dagen Omruil- en Retourservice
Bij Printrollen.com heeft u de mogelijkheid om binnen 14 werkdagen na het ontvangen van de producten deze te retourneren of om te ruilen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, dient u dit ons per e-mail te laten weten op hulp@printrollen.com.

Wij verzoeken u vriendelijk om in deze e-mail de volgende zaken te vermelden: Ordernummer, Bedrijfsnaam, Adresgegevens, en de producten die geretourneerd of omgeruild dienen te worden. Nadat uw e-mail ontvangen en verwerkt is ontvangt u van ons per e-mail het retouradres en een retournummer waarna u de producten aan ons kunt opsturen. Op geretourneerde producten mag geen enkele wijziging zijn aangebracht, de geretourneerde producten dienen ongeschonden en ongebruikt te zijn. Wij verzoeken u de producten degelijk te verpakken om beschadiging te voorkomen. Na ontvangst van de retourzending wordt deze door ons gecontroleerd, na goedkeuring ontvangt u van ons de vervangende zending of een creditfactuur voor de geretourneerde producten ( minus de initiële bezorgkosten). Indien de producten reeds door u betaald zijn wordt het bedrag (minus de initiële bezorgkosten) door ons binnen 30 dagen op uw rekening teruggestort. De initiële verzendkosten zijn de kosten die in rekening zijn gebracht voor het bezorgen van uw bestelling zoals vermeld bij het plaatsen van de bestelling en op uw factuur.

Verzendkosten Retourneren en Omruilen
Indien u gebruik maakt van de Omruil- en Retourservice zijn de verzendkosten voor het retourneren of omruilen voor uw eigen rekening. Indien u producten moet retourneren vanwege een fout van Printrollen.com zijn de retourkosten voor onze rekening. De producten worden in dat geval door onze bezorger bij u opgehaald. U ontvangt per e-mail de exacte retourprocedure. Maatwerkbestellingen en producten die speciaal voor u besteld zijn kunnen niet worden geretourneerd.